Werkwijze webbouw

Wij werken niet met ingewikkelde strategiën maar bouwen uw site. De meeste klanten geven er de voorkeur aan gewoon een beschrijving te geven van wat voor soort website ze willen en hoe deze er globaal uit moet komen te zien. Vaak geven zij dan ook aan welke functionaliteiten er aanwezig moeten zijn. Wij kunnen dan aangeven of dit mogelijk is met het standaardpakket of dat er kosten bijkomen.

Tijdens de bouw hebben wij regelmatig contact om e.e.a. aan uw wensen aan te passen.

U heeft al een complete responsive website die u zelf kunt onderhouden en bijwerken voor slechts 275,--

Vooraf

Om uw website te maken hebben wij nodig:

 • De navigatiestructuur (de menu keuze's) binnen de website;
 • Een huisstijl/logo;
 • Tekst en beeldmateriaal;
 • De specifieke functionaliteit die in uw website opgenomen wilt hebben (denk b.v. aan: een routekaart en planner, fotoalbum, niet standaard formulieren, twittermodule, gastenboek, sitemap, lijst met produkten etc.);
 • Uw keuze met betrekking tot de template.
 • Een door u ingevuld opdrachtformulier, klik hier...

Zodra wij uw opdrachtformulier hebben ontvangen starten wij zo snel mogelijk met de webbouw.

 

De Bouw

Wij verrichten voor u de volgende werkzaamheden:

 • wij vragen het hostingpakket aan bij Versio, richten dit in en vragen uw domeinnaam aan (bij een bestaande domeinnaam wordt deze later naar het hostingpakkket verhuist)
 • wij installeren de meest recente Nederlandstalige versie van Joomla
 • wij bouwen uw template aan de hand van de door u aangegeven huisstijl of passen een door u elders gekochte template aan met uw logo
 • wij installeren voor u o.a. de extra componenten JCE editor en een formulierengenerator
 • met behulp van de door u verstrekte afbeeldingen en teksten bouwen wij uw site aan de hand van de door u opgegeven navigatiestructuur.

Het bouwen van uw Joomla website kunt u volgen via het internet, wij houden contact tijdens de bouw en passen e.e.a. aan uw input. Het is zelfs al mogelijk tijdens de bouw zelf aanpassingen te doen aan de website met de inlogcodes die u van ons ontvangt, zo werkt u mee aan uw eigen website.

Bouwtijd

Hoe lang het ontwikkelen van uw website gaat duren hangt af van verschillende factoren :

 • De complexiteit van de template;
 • De functionaliteiten waarover uw website dient te beschikken;
 • De hoeveelheid content die geplaatst moet worden;
 • Het aantal klanten dat ons heeft ingeschakeld op het moment van uw opdracht;
 • En niet te vergeten: uw bijdrage met betrekking tot de aanlevering van content! De teksten en afbeeldingen van de te bouwen website zijn altijd de verantwoording van de klant. Het plaatsen van artikelen, nemen wij voor onze rekening tot maximaal 10 artikelen. De content dient door u zo snel als mogelijk worden aangeleverd. Mocht hierin vertraging ontstaan, dan zal het bouwen van de website langer duren.

Het streven is om uw website binnen 3 tot 6 weken op te leveren. Dit geldt voor een website gemaakt volgens ons het standaardpakket. Bij meer functionaliteiten, specifieke wensen, specifieke opmaak of meer te verwerken content dan in het standaardpakket is voorzien kan de bouw langer duren.

Oplevering, instructie en support

Wanneer de website voldoet aan de gemaakte afpraken en alle extensies volledig functioneren, ontvangt u van ons een factuur en de inlogcodes van de website en de hosting.

Desgewenst geven wij u op onze locatie persoonlijk instructie (gratis) over het hostingpakket en uw joomla site.

Tot drie maanden maanden na oplevering geven wij u gratis ondersteuning bij vragen over zowel uw hostingpakket als uw Joomla site.

Technisch onderhoud

Uw Joomla! website staat online en wij gaan er vanuit dat u zelf de site wilt onderhouden. Zeker wat betreft de inhoud van de site, maar om uw Joomla! website veilig te houden dienen ook technische onderhoudswerkzaamheden gedaan worden. Zoals het installeren van de nieuwste updates van Joomla! en het controleren van apart geïnstalleerde extensies op veiligheid en updates, het optimaliseren van de database, het legen van de cache, het maken van backups en meer.

Ziet u op tegen deze technische onderhoudswerkzaamheden (niet het bijwerken van de inhoud van de site) dan kunt u voor € 10,-- per maand een onderhoudscontract afsluiten. Dan voeren wij deze werkzaamheden voor u uit.


Contactgegevens

EasyWebber Hosting & Webcreation

J. Eijkmanlaan 30 - Driebergen

06-37405531

Klik hier...