Websitepakket - een complete website voor slechts € 295,--

joomla_webbouw_easywebberMet ons "Websitepakket" bieden we u een Joomla website met de meest gangbare functies die in een moderne website gebruikt worden. U kunt zelf bepalen van welke functies u gebruik maakt. Wij bouwen extra componenten in zodat u de website eenvoudig zelf kunt onderhouden, bijwerken en nieuwe artikelen, afbeeldingen e.d. kunt plaatsen, zonder extra kosten te maken.

De website is responsive hetgeen wil zeggen dat de website zich aanpast aan het scherm waarmee een bezoeker de website bekijkt. Of dit nu een desktop monitor is, een tablet, of een smartphone.

De eerste drie maanden na oplevering kunt u gratis gebruik maken van ons "Onderhoudspakket" zodat u alle tijd heeft uw nieuwe Joomla website te leren kennen en ermee te werken zodat u deze up to date kan houden.

U heeft al een complete responsive website die u zelf kunt onderhouden en bijwerken voor slechts 295,--

Inbegrepen

Wij leveren niet alleen een Joomla installatie maar een compleet draaiende, complete en professionele responsive website. In ons websitepakket is inbegrepen:

 • De eerste maand gratis hosting en het inrichten van uw hostingpakket bij onze hostingpartner Versio;
 • Installeren en configureren van de laatste Joomla versie inclusief Nederlandse taalbestanden;
 • Het bouwen van een professionele, responsive Joomla template die wij aanpassen aan de hand van de door u aangegeven huisstijl (kleuren en logo). Dit natuurlijk voor zover technisch mogelijk. Vanzelfsprekend kunnen wij ook een template van een andere leverancier voor u aanpassen. Lees meer...
 • Het installeren en configureren van een Firewall voor Joomla, om aanvallen van hackers en ongeoorloofd gebruik tegen te gaan;
 • Het opzetten van het systeem voor de webpagina's en een nieuwssysteem cq. blog;
 • De mogelijkheid om zeer eenvoudig uw webpagina's vanaf de frontend van de site (de site zelf) bij te werken en uw nieuws of blog aan te vullen;
 • Een slideshow component voor uw voorpagina;
 • Het installeren van een professionele formulieren generator, waarmee contactformulieren gemaakt kunnen worden. Wij maken voor u één contactformulier;
 • een "Cookie" plugin;
 • De mogelijkheid om social media links te tonen op uw site (Twitter, Facebook, Google+);
 • Een kaart naar uw bedrijf inclusief de mogelijkheid een route naar uw bedrijf te genereren;
 • Een sitemap, belangrijk voor de vindbaarheid in de zoekmachines;
 • Gratis instructie, wij trekken enkele uren voor u uit om u uitleg te geven over de werking van uw nieuwe website.

Met behulp van de door u verstrekte afbeeldingen en teksten bouwen we uw website aan de hand van de door u opgegeven navigatiestructuur.

Restricties

Wij bouwen een complete website voor u maar natuurlijk is er een grens aan hoe uitgebreid onze werkzaamheden zijn.

 • Het maximum van de door ons te verwerken artikelen (pagina's) met uw gegevens is 10;
 • Het maximum van de door ons in de slideshow te zetten afbeeldingen (door u aan te leveren) is 3;
 • Wij maken voor u één contactformulier;
 • Op afbeeldingen rust vrijwel altijd een licentie. Afbeeldingen dienen daarom aangeschaft te worden met een geldige licentie. De kostprijs van de afbeeldingen is niet ingebrepen in de prijs van de webbouw;
 • Wij zijn geen ontwerp bureau. Logo's en afbeeldingen dienen in het benodigde formaat aangeleverd te worden.

De website wordt zo opgezet dat u zelf meer pagina's, afbeeldingen, slideshows etc. op eenvoudige wijze kunt toevoegen.

Uitbreidingen

U kunt ons "Websitepakket" uitbreiden met extra functies. Joomla kent een gigantisch arsenaal aan uitbreidingsmogelijkheden. Het aantal gratis en commerciele extensies bedraagt op dit moment meer dan 8000 en groeit wekelijks.

Vanzelfsprekend kunnen wij de functionaliteit van uw website nog verder uitbreiden door het installeren en configureren van deze extensies. Bedenk wel niet alle uitbreidingen goed geprogrammeerd zijn en dat hoe meer uitbreidingen geinstalleerd worden hoe moeilijker het wordt uw site te updaten en veilig te houden.

Maak ons uw wensen kenbaar en wij zullen u dan vooraf laten weten wat de kosten zijn van uitbreidingen en aanpassingen.

Joomla Hosting

U heeft webruimte nodig voor uw Joomla site die online gebouwd wordt. Aan de hosting van Joomla worden techische eisen gesteld en daarom kunt u niet zomaar elk willekeurig hosting-pakket gebruiken. Op de server moet b.v. een "MySql database" worden opgezet, de toegangsrechten van de verschillende bestanden moeten worden toegekend, de juiste versie van een aantal server-side programma's (Php, MySql) moet geinstalleerd zijn en zo zijn er nog veel meer technische eisen.

Dat hoeft u niet te weerhouden om te starten met Joomla. Easywebber is partner van Versio, een van de grootste hostingbedrijven in Nederland en regelt voor u een hostingpakket bij Versio dat aan alle eisen voldoen zodat Joomla probleemloos draait. Indien u elders al een hostingpakket en/of een domeinnaam heeft verzorgen wij kosteloos en probleemloos de verhuizing van uw domeinnaam.

Indien u uw website elders wenst te hosten dan is dat mogelijk (indien de server aan de eisen voldoet). Gezien de extra werkzaamheden die daar voor ons mee gemoeid zijn berekenen wij een toeslag van € 75,-- (voor de installatie van uw nieuwe website bij uw hoster) op ons websitepakket.

Instructie & Support

Joomla is een uitgebreid systeem, u kunt er werkelijk van alles mee maken. Graag helpen we u na oplevering van de site op weg:

 • Wij geven u indien gewenst (gratis) instructie over de werking van uw nieuwe Joomla website. We trekken enkele uren voor u uit om u te laten zien hoe uw website werkt.
 • Tot drie maanden maanden na oplevering geven wij u gratis ondersteuning bij vragen over zowel uw hostingpakket als uw Joomla site.
 • Tot drie maanden na oplevering kunt u GRATIS gebruik maken van ons onderhoudspakket en wordt uw site bijgewerkt als er nieuwe updates uitkomen.

Contactgegevens

EasyWebber Hosting & Webcreation

J. Eijkmanlaan 30 - Driebergen

06-37405531

Klik hier...