Joomla Template Bouw

easywebber webdesignHet uiterlijk van de website wordt bepaald door de Joomla template die is geïnstalleerd of gemaakt voor de site. EasyWebber bouwt zelf responsive templates voor Joomla aan hand van de wensen van de opdrachtgever.

De Joomla! template is niet de website, maar is de lay-out voor het bekijken van uw Joomla! website. Het is een reeks bestanden (een stukje software van vaak meer dan duizend regels code) binnen het Joomla! CMS die de presentatie van de inhoud regelt.

Voor de template van uw website zijn er een aantal mogelijkheden: 

1. Wij maken voor u een responsive Joomla Template

Het maken van een Joomla template is inbegrepen in ons websitepakket. Aan de hand van enkele voorbeelden van websites die u aanspreken bouwen wij met een tool een template voor uw website met uw logo en de door u gewenste kleuren. Natuurlijk voor zover technisch mogelijk en binnen onze mogelijkheden. Wij zijn geen ontwerpbureau en u dient zelf de afbeeldingen, logo's e.d. aan te leveren.

3. Een Joomla Template van derden

Wij kunnen uw website ook bouwen met een template van een andere leverancier. De kosten van de template zijn dan niet inbegrepen en u dient zelf de template aan te leveren. Er zijn duizenden gratis Joomla! templates te verkrijgen, maar om teleurstellingen te voorkomen werken wij in principe met design templates die gerenomeerde commerciële bedrijven op de markt aanbieden. Deze templates kunnen wij binnen de technische mogelijkheden aanpassen met uw logo en aan uw huisstijl.

Een aantal leveranciers zijn:

Yootheme
Joomladesigns.co.uk

Joomshaper
ThemeXpert

Rockettheme
Joomlashine

Omega Theme
Hot Joomla Templates

 


Contactgegevens

EasyWebber Hosting & Webcreation

J. Eijkmanlaan 30 - Driebergen

06-37405531

Klik hier...