Tarieven

webbouw kostenGeen kostenpost maar een investering...

Bedenk dat een goed gebouwde website geen kostenpost is, maar een slimme investering. Het is hét eigentijdse communicatiemiddel van deze tijd en daarmee een onmisbaar onderdeel van uw bedrijf. Een website vergroot uw klantenkring en dus uw omzet, het bespaart uw tijd en dus kosten. Met een paar muisklikken kunt u uw investering daarom al weer hebben terug verdiend.....

Webbouw

In feite is elke website een stukje maatwerk. Dat maakt het lastig om -zonder precies te weten wat uw wensen zijn- de vraag: “Wat kost het om een website te maken?” te beantwoorden. De kosten van een website worden voornamelijk bepaald door:

  • Hoeveelheid te verwerken beeldmateriaal + teksten, u dient zelf te zorgen voor digitale aanlevering van een logo, beeldmateriaal en teksten.
  • Hoeveelheid in te bouwen uitbreidingen en de complexiteit daarvan. Elke Joomla website is uit te breiden met diverse componenten, modules en plugins die extra functionaliteit geven aan de website. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een webshop, forum, fotogalerie, extra talen, gastenboek, video/muziek, enz. Uitbreiding zijn er vanaf € 15,-. Uiteraard kunnen uitbreidingen ook na oplevering van een website nog worden ingebouwd.
  • Keuze voor template (+ eventuele aanpassingen ) of exclusief ontwerp.

Toch begrijpen wij dat u een idee wilt hebben van de investeringskosten. Vandaar dat wij ons "websitepakket" hebben ontwikkeld. Een complete website met alle meest voorkomende functionaliteiten en ook nog eens eenvoudig bij te houden. Voor meer informatie over ons websitepakket: klik hier...

Vanzelfsprekend kunnen wij extra functionaliteiten inbouwen zoals een aangepaste productcatalogus maar dan moeten wij meer weten van uw speciale wensen. Neem daarvoor contact met ons op zodat wij een aangepaste offerte kunnen maken.

De kosten voor het "Websitepakket" inclusief het eerste halfjaar hosting én domeinnaam bedragen € 295,-- excl. BTW

Noot: de website wordt gebouwd op het bijgeleverde hostingpakket. Indien de website op een ander hostingpakket moet worden geïnstalleerd dient u rekening te houden met € 75,-- excl. btw aan extra kosten.

Hosting en Domeinnaam

In Versio, een van grootste hostingbedrijven van Nederland heeft Easywebber een hostingpartner gevonden die Joomla perfect ondersteund en waarbij u probleemloos alle mogelijkheden van Joomla kunt gebruiken. Versio heeft de kennis en het personeel om u een betere kwaliteit aan te bieden voor een lagere prijs.

Wij bouwen uw website op een hostingpakket van Versio. De eerste zes maanden (vanaf de start van de webbbouw) is de hosting en één .nl. of .com domeinnaam gratis. Na afloop van dit gratis halfjaar ontvangt u van Versio een mail die u eraan herinnert uw hosting te verlengen.

Lees hier meer over hosting en domeinnamen...

De kosten van het hostingpakket bij Versio bedragen slechts € 3,99 excl. btw per jaar. 

Voor een .nl domeinnaam zijn de kosten € 3,99 excl. btw per jaar en voor een .com domeinnaam slechts € 6,99 excl. btw per jaar. 

N.B. Via het klantenpaneel van het Versio hostingpakket kunt eenvoudig meerdere domeinnamen vastleggen en koppelen aan uw hostingpakket.

Onderhoudspakket

Uw Joomla! website staat online en wij gaan er vanuit dat u zelf de site wilt onderhouden. Zeker wat betreft de inhoud van de site, maar om uw Joomla! website veilig te houden dienen ook technische onderhoudswerkzaamheden gedaan worden. Zoals het installeren van de nieuwste updates van Joomla! en het controleren van apart geïnstalleerde extensies op veiligheid en updates, het optimaliseren van de database, het legen van de cache, het maken van backups en meer. Bij elke site die wij opleveren is drie maanden onderhoud inbegrepen.

Ziet u op tegen deze technische onderhoudswerkzaamheden (niet het bijwerken van de inhoud van de site) dan kunt u een "onderhoudspakket" bij ons afnemen. Dan voeren wij deze werkzaamheden voor u uit: lees hier meer over het technisch onderhoud van uw website...

De kosten voor het "Onderhoudspakket" bedragen € 10,00 per maand excl. btw

Het onderhoudspakket betreft het technisch onderhoud van de website en niet het aanpassen van uw site of uw template. 

Noot: Voor sommige betaalde plug-ins en themes moet je na een jaar je licentie verlengen om de nieuwste updates te ontvangen, deze kosten zijn niet inbegrepen in onze onderhoudspakketten maar dat zal worden aangegeven. U bepaalt zelf daarna zelf of u de licentie wilt verlengen of niet.

Overige Diensten

Joomla installeren

Op uw server wordt het Joomla CMS geinstalleerd. Met of zonder voorbeeldbestanden. Na installatie kunt u zelf de benodigde componenten installeren en instellen.

De kosten voor het installeren van Joomla bedragen € 25,00 excl. btw

Eenmalig onderhoud

Uw website wordt voorzien van de nieuwste Joomla versie binnen de draaiende Joomla versie, het cache wordt opgeschoond en tijdelijke bestanden worden verwijderd, de database wordt geoptimaliseerd. Uw site draait dan weer als nieuw. E.e.a. is natuurlijk wel afhankelijk van de beschikbaarheid van de gebruikte extensies.

De kosten voor eenmalig onderhoud bedragen € 45,00 excl. btw (excl. de kosten van eventuele commerciële extensies)

Uurtarief

Vanzelfsprekend kunnen wij nog veel meer voor u doen. Ons uurtarief is zeer bescheiden te noemen. Wij laten u vooraf weten hoeveel uur wij aan bepaalde werkzaamheden denken te besteden dan wel of wij de door u gewenste werkzaamheden wel kunnen uitvoeren. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Ons uurtarief bedraagt € 35,00 per uur excl. btw


Contactgegevens

EasyWebber Hosting & Webcreation

J. Eijkmanlaan 30 - Driebergen

06-37405531

Klik hier...