Blog

Joomla 3.3.0 vrijgegegeven

Joomla 3.3.0 vrijgegegeven

Het Joomla! Project en het Production Leadership Team hebben met trots de release van Joomla 3.3 gepresenteerd. 

 

Wat is er in nieuw in Joomla 3.3?

Joomla Versie 3.3 introduceert nieuwe functies in het CMS, zoals verbeterde wachtwoord hashing en microdata en optimaliseert de code met prestatieverbeteringen om de routing systeem en de verdere omzetting van MooTools gebaseerd JavaScript jQuery . Dankzij het harde werk van meer dan 40 verschillende vrijwilligers zijn er met de 3.3 release ook meer dan 115 bugs opgelost.

Updaten naar Joomla! 3.3?

Wij raden een update naar de nieuwste versie van Joomla altijd aan, maar pas nadat u zich ervan heeft verzekerd dat uw extensies en uw template ook draaien onder de nieuwe versie. Bovendien adviseren we je om voor je gaat updaten een backup van je website te maken; het kan altijd dat de update in sommige gevallen de functionaliteit van modules en templates beïnvloed. Zelf wachten nog heel even af of de nieuwe Joomla versie zonder al te veel bugs en problemen draait voordat wij sites gaan migreren naar Joomla 3.

Wat is de status van Joomla! 2.5?

Joomla 2.5 wordt nog enige tijd ondersteund, maar er komt een moment dat er geen updates voor Joomla! 2.5 beschikbaar worden gesteld wat tevens inhoud dat er geen veiligheidsupdates en reparaties meer worden gemaakt en aangeboden door het Joomla! Project voor Joomla! 2.5. Het is daarom erg belangrijk dat websites die nu nog op Joomla! 2.5 draaien in de nabije toekomst worden geupdate naar Joomla! 3.x.

Wat is het gevolg voor onze onderhoudsabonnementen?

 

U heeft een 3.x website

De upgrade zal binnen enkele weken voor u worden uitgevoerd. Wij wachten nog heel even af of de nieuwe Joomla versie zonder al te veel bugs en problemen draait.

U heeft een 2.5 website of ouder

Er wordt er gewerkt met de laatste update van de draaiende versie. Om de site te updaten naar de nieuwste Joomla versie is een migratie nodig die vergaande gevolgen heeft voor de gebruikte modules en template.

Neem contact met ons op; wij zorgen na inventarisatie van uw huidige Joomla installatie voor een passend aanbod.


Contactgegevens

EasyWebber Hosting & Webcreation

J. Eijkmanlaan 30 - Driebergen

06-37405531

Klik hier...