Blog

Joomla 3.4.0 vrijgegeven

Joomla 3.4.0 vrijgegeven

Het Joomla project heeft Joomla 3.4.0 vrijgegeven. Joomla 3.4.0 is nieuwe release en introduceert enkele nieuwe mogelijkheden in het CMS, zoals een verbeterde techniek om modules via de voorkant te bewerken, het ontkoppelen van het weblinkscomponent, het integreren van composer, de nieuwe Google reCaptcha en veiligheidsverbeteringen door het implementeren van een Upload Shield dat onveilige uploads kan herkennen door het controleren van de bestandsnaam en de inhoud van het bestand. 

 

Updaten naar Joomla! 3.4?

Sinds Joomla! 3.4.0 is vrijgegeven hebben meerdere websitebeheerders hun website geupdate naar deze nieuwste versie. De update is bij veel websites probleemloos gegaan. Desondanks adviseren we je om voor je gaat updaten een backup van je website te maken; het lijkt erop dat de update in sommige gevallen de functionaliteit van modules en templates beinvloed.

Wat is de status van Joomla! 2.5? Op 31 december 2014 is er een einde gekomen aan de officiële ondersteuning van Joomla! 2.5. Dat betekent dat er geen updates voor Joomla! 2.5 beschikbaar worden gesteld wat tevens inhoud dat er geen veiligheidsupdates en reparaties meer worden gemaakt en aangeboden door het Joomla! Project voor Joomla! 2.5 Het is erg belangrijk dat websites die nu nog op Joomla! 2.5 draaien worden geupdate naar Joomla! 3.x.

Wat is het gevolg voor onze onderhoudsabonnementen?

De upgrade binnen de versie 3.x zal binnen enkele weken voor u worden uitgevoerd. Wij wachten nog heel even af of de nieuwe  Joomla versie zonder al te veel bugs en problemen draait.

Bent u nog in het bezit van een Joomla 1, Joomla 1.5 of Joomla 2.5 website dan dient een migratie uitgevoerd te worden naar Joomla 3.4. Neem contact met ons op; wij zorgen na inventarisatie van uw huidige Joomla installatie voor een passend aanbod.

Wat is het gevolg voor onze onderhoudsabonnementen?

U heeft een 3.x website

De upgrade zal binnen enkele weken voor u worden uitgevoerd. Wij wachten nog heel even af of de nieuwe Joomla versie zonder al te veel bugs en problemen draait.

U heeft een 2.5 website of ouder

Er wordt er gewerkt met de laatste update van de draaiende versie. Om de site te updaten naar de nieuwste Joomla versie is een migratie nodig die vergaande gevolgen heeft voor de gebruikte modules en template.

Neem contact met ons op; wij zorgen na inventarisatie van uw huidige Joomla installatie voor een passend aanbod.


Contactgegevens

EasyWebber Hosting & Webcreation

J. Eijkmanlaan 30 - Driebergen

06-37405531

Klik hier...